• טמפרטורה בינונית (VS 5)
  • ממתקים (5 לפנה"ס)
  • טמפרטורה נמוכה (HH 5)
  • אוניברסלי (WU 5)

 

  • מפרט טכני:
  • ambient temperature: + 12 ... + 25 ° ?
  • טווח טמפרטורות
  • טמפרטורה בינונית 0 ° ... + 6 ° C
  • קונדיטוריה -1 ° ... + 7 ° C
  • low temperature -18 ... -10 ° ?
  • אוניברסלית -5 ° ... + 5 ° C
  • מתח נקוב: 220V, תדר 50Hz
  • קירור: סטטי - BC 5, BH5; דינמי - VU 5, VS 5K
  • הפשרה אוטומטית באמצעות תנורי חימום חשמליים

 

  • ציוד סטנדרטי:
  • מובנית יחידת קירור
  • זכוכית מתקפלת בחזית
  • נירוסטה
  • משטח עבודה נירוסטה
  • יחידת בקרה אלקטרונית
  • ערכת חיבור ניקוז
  • פגוש PVC RAL 7015
  • פגוש קדמי
  • לוחות צבע
  • תריסים הזזה